Waar op letten bij droog haar

Waar op letten bij droog haar

Waar op letten bij droog haar: zo droog je jouw haar op de juiste manier Veel vrouwen vinden het niet prettig om met natte haren naar bed te gaan of met een nat kapsel de deur uit te gaan. Zij gebruiken hulpmiddelen om hun haren te drogen, maar lang niet alle vrouwen gebruiken deze hulpmiddelen op de juiste manier. In dit artikel lees je waar op letten bij droog haar, zodat je jouw haar op de juiste manier kunt drogen. Door de tips in dit artikel te raadplegen, weet je zeker dat je met een droge coupe de deur uit kunt gaan zonder jouw haren te beschadigen.

Tip 1: gebruik je föhn nooit te dicht op het haar Je kunt een föhn gebruiken om je haar te drogen, hier is absoluut niets mis mee. Wel moet je er goed op letten dat je de föhn niet te dicht bij je kapsel houdt als je je haar aan het drogen bent. Een föhn kan namelijk flink heet worden en als je het apparaat te dicht bij je kapsel houdt, kan dit je haar beschadigen.

Tip 2: kam je haar met een grove borstel of kam Je moet je haar goed kammen voor je het gaat drogen, ook als je besluit om je haar in de lucht te laten drogen. Omdat nat haar erg kwetsbaar is, kun je beter een grove borstel of kam gebruiken. Dit is een borstel of kam met tanden die wat verder uit elkaar staan en waar je haar gemakkelijker doorheen glijdt.

Tip 3: wikkel je haar niet te strak in Veel vrouwen gebruiken een handdoek om hun haar in te wikkelen en sneller te laten drogen. Dit kan, maar je moet je haar niet te strak in de handdoek wikkelen. Dit kan je haar namelijk beschadigen.