Thuiskapper IJsselstein

Bij thuiskapper IJsselstein Miranda is uw haar onze Hoofd-zaak!

Bij thuiskapper IJsselstein kunt u rekenen op een professionele behandeling van uw in een prettige, persoonlijke sfeer. Wij zijn een dameskapsalon, “Ladies Only”, als enige salon in IJsselstein. Om uw haar de beste behandeling te geven maken wij gebruik van 2 zaken; Ten eerste uitstekend opgeleide, gediplomeerde kapsters. Ten tweede maken wij gebruik van de producten van Schwarzkopf Professional. Zo zult u na uw behandeling tevreden naar huis gaan, met een prachtig, trendy kapsel.

Bij Thuiskapper IJsselstein Miranda krijgt u een top behandeling tegen een betaalbare prijs!

Thuiskapper IJsselstein Miranda is er trots op te kunnen zeggen dat wij tegen zeer voordelige tarieven uw haar de beste behandeling geven.  Dit is mede omdat de kapsalon aan huis gevestigd is. Onze klanten krijgen het beste advies voor hun haar. In een ontspannen sfeer nemen onze kapsters alle tijd voor u. Terwijl u van een kopje thee of koffie geniet, bespreken we met u wat de beste behandeling voor uw haar is. Onze professionele knip – en kleurtechnieken zullen u zeker bevallen!

Schwarzkopf Professional

De producten van Schwarzkopf Professional zijn perfect voor de voorbehandeling, de hoofdbehandeling als de finishing touch van uw haar!

Schwarzkopf was de eerste non-alkaline shampoo ter wereld. Alkaline is een chemische stof die soms branderig op de huid aan kan voelen. Daarnaast was Hans Schwarzkopf ook een van de eersten die het gebruik van harde zepen wist te vermijden. De innovatieve mindset van Schwarzkopf leeft tegenwoordig nog voort in de huidige ontwikkelaars van Schwarzkopf. Hierdoor staan de Professional producten dan ook in de top 4 van kapsalons overal ter wereld. Thuiskapper Ijsselstein verwent u graag met het beste op de markt. De Schwarzkopf Professional producten worden dan ook in de salon van Thuiskapper IJsselstein Miranda ook los verkocht.

Lijkt het u niet leuk om iemand eens te verrassen met een cadeautje?

Leuk toch om je zus of je moeder eens te verwennen! Niet alleen als ze jarig zijn, maar ook gewoon zomaar. U mag zelf het geldbedrag bepalen wat op de cadeaubon komt te staan. U krijgt de cadeaubon mooi verpakt mee, of u kunt hem via de website bestellen.

Bij thuiskapper IJsselstein hebben we een vaste Spaaractie

Wij hebben al jaren een spaarkaart- actie bij Thuiskapper IJsselstein Miranda.Het wordt in elk geval door vaste klanten zeer op prijs gesteld. Wij schrijven uw behandeling op uw spaarkaart bij. Als u uw  volle spaarkaart inlevert, krijgt u een korting van € 5,00 op uw behandeling.

Onze adresgegevens

Thuiskapper IJsselstein Miranda

Miranda 32

3402 HG IJsselstein

Telefoon (en Whatsapp) : 06 169 55 136

Om de afspraken van Thuiskapper Ijsselstein Miranda in goede orde te laten verlopen, wordt het door ons op prijs gesteld als u uw afspraak minimaal 24 uur van te voren afzegt als u deze niet kunt nakomen. Een berichtje sturen via Whatsapp mag natuurlijk ook.

Op welke dagen zijn we open?

Maandag     : 09.00 – 14.00

Dinsdag       : 09.00 – 14.00

Woensdag   : 09:00 – 14:00

Donderdag  : 09.00 – 14.00

Vrijdag         : 09.00 – 14.00

Zaterdag      : 09.00 – 14.00

Zondag        : Gesloten

Kamer van Koophandel nummer :  30278936
Wij zijn aangesloten bij de ANKO