Lentekriebels: de mooiste haarstijlen dit voorjaar

voorjaar

De space buns zijn weer terug

Het voorjaar is weer in volle gang! En juist daarom is het wel zo handig om even te checken welke haarstijlen deze lente populair zijn. Voor de dames die houden van grunge en galaxy hebben we goed nieuws! De space buns zijn namelijk weer helemaal in. Maar of je deze twee knotjes nou hoog of laag op het hoofd plaatst, er is wel één voorwaarde. Houd ze een beetje gehavend. Ga jij stralen met deze look? Zo niet, dan zijn er nog veel meer andere haarstijlen om te proberen.

Ook de beach waves komen terug dit voorjaar

Naast de messy space buns is er een andere haarstijl die terugkomt. De beach waves zijn namelijk ook weer terug. Deze zijn heel gemakkelijk te maken door je haar losjes in te vlechten wanneer het nat is. Laat het ’s nachts opdrogen en haal de vlechten er ’s ochtends uit. Mocht het nodig zijn, kun je het altijd uitborstelen. De beach waves staan bovendien erg goed op haar dat niet één kleur is. Wanneer je highlights hebt of een balayage, zijn beach waves de ideale haarstijl. Ook wanneer je haar door zonlicht is uitgebleekt kan dit er erg mooi uitzien.

Au naturel, zelfs met niet natuurlijke kleuren

Nu we het toch over kleuren hebben, is het misschien handig om te weten dat natuurlijke haarkleuren je-van-het zijn deze lente. Ook wanneer de kleur wanneer je je haar verft niet natuurlijk is. Roze- en paarstinten bijvoorbeeld ga je de komende paar maanden namelijk overal in een vale kleurtoon zien. Zo lijkt het net alsof dit je eigen haarkleur is. Dit gebeurt vaak door parelmoer- en assige kleurspoelingen. Voor diegenen die wit haar willen, is het een aanrader om de aanzet in je eigen kleur te houden. Want ook deze haarstijl is helemaal on-trend!

Ga voor “meisje meisje” dit voorjaar

Als laatste kun je er dit voorjaar niet meisjesachtig genoeg bijlopen. Je gaat namelijk erg veel strikjes en simpele gala haarstijlen tegenkomen de komende paar maanden. Inderdaad, de prom look gaat een casual haarstijl worden! Dat is ook wel logisch wanneer er op middelbare scholen geen examenfeesten meer gehouden kunnen worden. Natuurlijk moet het er nog wel sjiek uitzien, dus make het niet te casual zijn. Hiervoor moet er een balans gevonden worden tussen simpel en elegant. Maar de meeste jonge vrouwen weten als het goed is wel hoe zij deze balans vinden.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.