Lentekriebels: de mooiste haarstijlen dit voorjaar

Het voorjaar hangt in de lucht, en met zijn frisse wind nodigt het uit om te transformeren en nieuwe trends te omarmen. Waarom zou je niet beginnen met je kapsel? Bij Kapsalon Miranda hebben we in onze archieven gezocht naar stijlen die je lentedagen opfleuren. Maureen van der Kris onthult de meest trendy kapsels voor dit seizoen, zodat je de eerste zonnestralen kunt begroeten met een vernieuwde uitstraling en perfect in harmonie met de ontwakende natuur. Maak je klaar, een schoonheidsvolle lente wacht op je!

Wanneer kapsels tot bloei komen met de seizoenen

Met het zachter wordende weer en de ontwakende natuur hebben we allemaal zin om onze stijl opnieuw uit te vinden en in harmonie te zijn met de energie van de lente. Het kapsel is een fascinerende manier van expressie waarmee we de wedergeboorte om ons heen kunnen weerspiegelen. Van heruitgevonden trends tot tijdloze stijlen, laten we de kapsels doornemen die dit seizoen zullen kenmerken.

Space Buns: de grote comeback van een klassieker

De “Space Buns”, die twee leuke knotjes aan elke kant van het hoofd, maken hun comeback. Perfect voor een casual look of voor lente festivals, ze passen zowel bij een casual stijl als een meer opvallende outfit. Ze voegen een vleugje lichtheid en vrolijkheid toe aan het bloeiseizoen.

Beach Waves: de golf van relaxte elegantie

De tijdloze “Beach Waves” komen sterk terug om ons haar die natuurlijk golvende uitstraling te geven, alsof we een dagje op het strand zijn geweest. Dit kapsel is een must-have dat perfect past bij de bohemien-geest van de lente en een vleugje sensualiteit toevoegt aan elke beweging.

De lentepalet: natuurlijk of gedurfd?

De kleuropties zijn net zo gevarieerd als het lentelandschap. De parelmoertinten of subtiele highlights van een balayage-kleuring voegen zachtheid toe, terwijl gedurfde en levendige tinten, zoals niet-natuurlijke kleuren, een gedurfde persoonlijkheid tot uiting brengen. En wat dacht je van asgrijze kleurspoelingen die een vleugje verfijning geven met hun grijze of zilveren nuances?

Meisjesachtige stijl: eenvoud en frisheid

De zachte “meisjesachtige” stijl, met delicate accessoires en strikjes, is ook een belangrijke trend voor de lente. Deze look biedt eenvoudige maar elegante schoonheid die jeugdigheid en frisheid oproept, perfect passend bij deze tijd van vernieuwing.

Word je eigen stylist met deze tips

Wil je een van deze kapsels uitproberen? We laten je niet zonder tools achter. We zullen tips van stylisten delen zodat je deze looks thuis onder de knie kunt krijgen. Of je nu advies nodig hebt om perfecte “Beach Waves” te creëren of om je “Space Buns” perfect vast te zetten, Kapsalon Miranda staat voor je klaar om je te begeleiden.

De verfrissende ervaring van verandering

Dit is het moment om te durven en verandering te brengen met een nieuw lentekapsel. Aarzel niet om deze stijlen uit te proberen, die je, net als een zachte bries, vernieuwd en klaar laten voelen om de langere en helderdere dagen te verwelkomen. Soms kan een eenvoudige verandering in kapsel de eerste stap zijn naar een seizoen van vernieuwing en geluk.

Foto van auteur
Kapper en stylist, gepassioneerd door mijn werk, ik praat graag met mijn klanten en deel al mijn nieuwe trendy vondsten, en niet alleen voor haar!
Startpagina » Blog » Lentekriebels: de mooiste haarstijlen dit voorjaar