Kapster IJsselstein

Bij Kapster IJsselstein Miranda voor al uw Hoofd-zaken!

Als enige in IJsselstein is Kapster IJsselstein Miranda een Ladies Only Kapsalon. Bij Kapster IJsselstein Miranda kunt u uw haar perfect laten verzorgen. Wij maken gebruik van de Schwarzkopf Professional productenlijn. Hiermee krijgt uw haar de beste verzorging.  En zal het resultaat naar uw tevredenheid zijn.

Bij Kapster IJsselstein Miranda krijgt u een behandeling met professionele Schwarzkopf producten. Tegen een betaalbare prijs!

Kapster IJsselstein Miranda werkt met concurrerende prijzen. Dit is mede omdat de kapsalon aan huis gevestigd is. We geven onze klanten goed, professioneel haar advies. In een prettige sfeer onder het genot van een kop thee of koffie bespreken we met u wat de beste behandeling voor uw haar is. Onze professionele knip- en kleurtechnieken zorgen ervoor dat u met een mooi en trendy kapsel terug naar huis gaat.

Schwarzkopf Professional

De producten van Schwarzkopf Professional zorgen ervoor dat zowel de voorbehandeling, de hoofdbehandeling als de  finishing touch perfect zullen zijn! De Schwarzkopf Professional producten worden ook in de salon van Kapster IJsselstein Miranda te koop aangeboden.

Kapster Ijsselstein Miranda gebruikt de producten van Schwarzkopf Professional natuurlijk niet zomaar. In een eeuw tijd groeide het bedrijf van Schwarzkopf uit van een kleine eenmanszaak in Berlijn tot een van de grootste multinationals ter wereld. De innovatieve mindset waarmee de eenmanszaak werd opgericht, werd door generaties overgedragen tot waar het nu staat. Dankzij deze mindset, staan de Professional producten van dit al decennia lang in de top 4 beste exclusieve merken in de kapperssalons van over de hele wereld! En dat geeft zekerheid en kwaliteit, waarmee Kapster Ijsselstein Miranda u graag in de watten legt.

 Verras eens iemand met onze Kappers Cadeaubon.

Wat een leuk idee om iemand eens te verwennen! Om wat voor reden dan ook. Misschien voor een verjaardag, of zomaar. U bepaalt zelf wat voor bedrag er op komt te staan. Dit bedrag wordt dan ingevuld op de Cadeaubon. De cadeaubon wordt netjes voor u ingepakt. De Kappers Cadeaubon is tevens via onze website te bestellen.

De vaste Spaaractie

Wist u al van onze vaste spaaractie met spaarkaart? Deze succesvolle actie bij Kapster IJsselstein Miranda is een leuk extraatje voor onze klanten. Het doet ons plezier om onze vaste klanten hiermee tegemoet te komen. Uw behandeling wordt op uw spaarkaart geschreven.Voor een volle spaarkaart krijgt u bij de volgende behandeling een korting van € 5,00.

Waar vindt u ons?

Kapster IJsselstein Miranda

Miranda 32

3402 HG IJsselstein

Telefoon (en Whatsapp) : 06 169 55 136

Kunt u toch niet op de tijd dat u een afspraak bij ons heeft? Dan vragen wij u om uw afspraak (minimaal) 24 uur van te voren af te zeggen. Doe dit telefonisch of stuur ons even een berichtje via Whatsapp.

Wat zijn onze openingstijden?

Maandag     : 09.00 – 15.00

Dinsdag       : 09.00 – 15.00

Woensdag   : Gesloten

Donderdag  : 09.00 – 15.00

Vrijdag         : 09.00 – 15.00

Zaterdag      : 09.00 – 16.00

Zondag        : Gesloten

Kamer van Koophandel nummer :  30278936
Wij zijn aangesloten bij de ANKO