De beste quarantaine haarstijlen

quarantaine haarstijlen

De basic top knot

Wanneer je niets kunt doen zijn er twee soorten mensen. De mensen die lui worden en de mensen die nieuwe dingen bedenken. Mensen die lui worden tijdens quarantaine, stoppen vaak ook met het wassen van hun haar. Natuurlijk is het erg goed om dit zo min mogelijk te doen. Maar na een paar dagen wordt het toch vettig. Wanneer je je haar maar één keer in de week wast, is de basic top knot de perfecte haarstijl voor jou. Borstel het naar boven en bindt je haar strak op je kruin vast in een knot. Je kunt hier ook haarlak in doen, dan vergeet je het ook niet te wassen ’s avonds.

Vlechten, vlechten en nog eens vlechten

Wie nieuwe dingen wil proberen kan haar haar invlechten. Er zijn zo ontelbaar veel stijlen om uit te kiezen dat er vast wel een bij zit voor jou. Houd je van geschiedenis? Dan kun je stijlen van de 12e tot en met de 19e eeuw kiezen. Ben je gek op fantasy? Zoek een haarstijl uit je favoriete boek, film of serie. Daarnaast kun je ook oefenen met een simpele Franse vlecht of lace braids. Kortom, ga je haar invlechten, dan heb je altijd wat te doen. Bovendien groeit haar ook nog eens sneller wanneer het ingevlochten is.

De Instagram look(s) voor quarantaine

Wie van de trendy looks houdt die Instagram modellen altijd op hun profiel plaatsen, kan deze nu ook namaken. Voor een blowdry zal je waarschijnlijk wel een extra paar handen nodig hebben. Tenzij je natuurlijk een warmteborstel in huis hebt. Simpele haarstijlen zoals space buns kun je wel alleen maken. En natuurlijk kun je je haar ook helemaal krullen. Het mooiste is als je ervoor zorgt dat je zoveel mogelijk krullen maakt. Het slaapt dan wel niet zo lekker, maar het eindresultaat is het meer dan waard.

Experimenteer met nieuwe stijlen tijdens quarantaine

Kortom, als je echt niet stil kan zitten tijdens de quarantaine periode is er nog zat te doen met je haar. Of dit nou vlechten is, krullen, stijlen of gewoon simpelweg experimenteren met nieuwe haarstijlen. Het makkelijkste is om gewoon een voorbeeld van de haarstijl die je wil maken te gebruiken als referentie. Ook kunnen haar tutorials hulp bieden die erg goed werkt. Zelfs wat betreft bepaalde technieken wanneer je zelf een nieuwe haarstijl bedacht hebt en deze wil uitproberen. Alles is mogelijk nu er de tijd voor is.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.