Complete metamorfose of een pruik?

metamorfose

Ik wil iets anders!

Herken je dat wel eens dat je echt helemaal iets anders wil doen met je haar? Het volledig afknippen of juist extensions zetten? Of at je een heel ander kleurtje in je haar wil laten zetten? Maar durf je het risico van de metamorfose niet aan? Of juist wel? Of zit je er aan te denken een pruik te kopen? Er zijn zoveel keuzes en mogelijkheden… Dus laat ons deze beide opties een voor jou afwegen. Hieronder kun je namelijk lezen over de voor- en nadelen van pruiken en een trip naar de kapper. En dan bedoelen wij ook alle voor- en nadelen.

Durf jij de metamorfose aan?

Een complete metamorfose van je haar is nog niet niks. Wanneer je het knipt, duur het erg lang voor je haar terug groeit. Een weave kun je niet zomaar uit je haar halen. En een andere kleur weer terug naar je eigen kleur brengen kan ook niet zomaar. Dat is namelijk schadelijk voor je haar. Dit is wel een groot voordeel wanneer je zeker van je zaak bent. Zo niet, kun je ook overwegen om een aantal pruiken in huis te halen. Maar ook hier zitten een aantal voor- en nadelen aan.

Voordelen van een pruik

De voordelen van pruiken zijn als eerste dat je ze altijd af kunt zetten wanneer je het zat bent. Als je niet zeker weet of je een nieuwe haarstijl wil houden, kan dit een goede vervanger zijn. Bij de juiste verkoper kun je deze ook voor een redelijke prijs halen. Vooral pruiken met een lace front zien er erg natuurlijk uit. Dit betekent alleen niet dat je deze niet hoedt te stijlen. Maar als je dit leuk vindt, is dit juist een voordeel. Zo niet, dan is dit alsnog een nadeel. En er zijn nog meer nadelen aan zowel pruiken als haarstukken.

Nadelen van een pruik

In een pruik kun je ook klitten krijgen. Dit is een groot nadeel wat betreft de styling hiervan. Een oplossing hiervoor is om pruiken van mensenhaar in huis te halen. Jammer genoeg is hier ook al meteen een ander nadeel aan verbonden. Deze pruiken zijn vaak erg duur. Negen van die tien keer kun je er pas een vanaf 150 euro kopen. En het maakt dan niet uit bij welke verkoper je in de winkel gaat kijken. Dan lijkt een tripje naar de kapper toch niet zo erg, of wel?

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.