Classy coupes voor jong en oud

classy coupes voor jong en oud

Krullen doen het altijd goed als classy coupes

Je hoort wel eens dat een bepaald kapsel veel te kinderlijk is voor iemand van een bepaalde leeftijd. Aan de andere kant kunnen andere kapsels iemand ook veel ouder laten lijken dan dat ze is. Er zijn meerdere classy coupes die bij jong en oud passen en er als nog zeer goed uitzien. Om te beginnen doen krullen het altijd goed. Mooie, verzorgde krullen, die goed langs je gezicht vallen, raken nooit uit de mode. Maar om ze te behouden is wel een bepaalde verzorging nodig.

Een dagje ouder en lang haar?

Het komt zelden voor dat oudere vrouwen nog met lang haar rondlopen. Dit wordt vaak gezien als iets voor jonge meiden. Aan de andere kant weten de meeste vrouwen op latere leeftijd ook niet meer wat ze ermee aan moeten. Toch staat zelfs grijs haar nog steeds erg mooi in een Franse twist. Ook een vlecht ziet er nog niet zo gek uit wanneer je haar langer is en je zelf al wat ouder bent. Ook een goede verzorging is hier heel belangrijk. Naarmate je ouder wordt, wordt je haar ook minder sterk. Hierdoor wordt het sneller droog en breekt het eerder af. Zorg dus dat je je haar altijd gehydrateerd houdt.

Not so classy coupes: Een pixie cut classy houden

Een pixie cut is een vrouwenkapsel waarbij het haar niet langer dan vijf centimeter is. Vaak laten vrouwen hun haar zo kort knippen, zodat zij er niets meer mee hoeven te doen. Hierbij lopen zij het risico dat zij hun haar gaan verwaarlozen. Er hoeft toch niets mee te gebeuren, toch? Daan de ene kant klopt dat. Je borstelt het door en je bent klaar. Maar het kapsel op zich straalt niet per se klasse uit. Daarom is het beter om toch iets meer aan je haar te doen ’s ochtends en een bob line te nemen.

Een pony staat minder professioneel

Een ander kapsel dat je niet snel in de categorie classy coupes zou plaatsen, is eentje met een pony. Pony’s staan speels en het zijn vaak vrolijke mensen die ze laten knippen, maar ze zijn net erg professioneel. Een pony maakt je namelijk vaak jonger qua uiterlijk. Ook geeft de speelse indruk vaak een indruk dat je het leven niet zo serieus neemt. Wil je echt professioneel overkomen? Zowel als jonge dame of als wijze, ervaren vrouw? Laat dan geen pony knippen.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.