10 manieren om je haar niet uit verveling af te knippen

10 manieren om je haar niet uit verveling af te knippen

1. Vlecht het in om het niet af te knippen

Als je je erg verveelt en dit voor langere tijd zo doorgaat, kan je de neiging krijgen gekken dingen te doen. Sommige vrouwen gaan op dit soort momenten hun haar afknippen. Dit is natuurlijk niet je bedoeling, aangezien je je hele kapsel hiermee kan verpesten. Daarom geven wij je tien manieren om dit niet te doen. Als eerste kun je het invlechten in plaats van  het af te knippen. Ga oefenen met bepaalde technieken en maak de mooiste creaties met je eigen haar.

2. Lees een boek

Wie graag leest maar er nooit de tijd voor heeft kan tijdens de quarantaine periode aan een nieuw boek beginnen. Je kunt natuurlijk ook dat ene boek dat je maar niet uit krijgt eindelijk uitlezen.

3. Doe je huiswerk om je haar niet af te knippen

Veel studenten krijgen natuurlijk nog steeds online les. Dit betekent dat zij ook huiswerk krijgen en sommigen krijgen zelfs extra opdrachten. Deze studenten kunnen hun tijd nuttig besteden door zoveel mogelijk voor school bezig te gaan.

4. Kook voor mensen die het huis niet uit kunnen

Een andere manier om van je haar af te blijven is om eten te maken. Met al dat gehamster hebben veel mensen waarschijnlijk veel te veel eten in huis. Hiermee kunnen maaltijden gemaakt worden voor mensen die tot de risicogroep behoren en hun huis niet meer uit kunnen.

5. Ga tekenen of schilderen

Wie erg creatief is kan zijn of haar vrije tijd gaan benutten door te gaan tekenen. Schilderen kan natuurlijk ook. Maak je meesterwerk en hang het aan de muur!

6. Speel een spelletje met de familie

Nu iedereen thuis zit, ondervinden gezinnen dat zij veel meer bij elkaar op de lip zitten. Zij kunnen dit ook als positief beschouwen en deze quality time benutten door met elkaar een spelletje te spelen.

7. Krul je haar, om het niet af te knippen

Nog een veilige activiteit die betrekking heeft op je haar is door het te krullen. Niet met een krultang, maar met rollers, stukken stof, haarspeldjes, etc. Je hoeft alleen je haar maar nat te maken en het in de krul te laten opdrogen. Er is nu toch zat tijd voor.

8. Online shoppen

Bovendien kun je ook online shoppen voor de producten die je normaal gesproken in je haar gebruikt. Deze worden dan vanuit de website van het merk bij jou bezorgt. Je kunt het natuurlijk ook bij de kapper bestellen en contactloos afhalen.

9. Alles gaat nu per video

En natuurlijk kun je ook via facetime of skype contact houden met vrienden en familie.

10. Echt gewoon je haar niet afknippen

Maar als aller belangrijkste willen we toch nog even benadrukken om je haar niet echt af te knippen. Wacht alsjeblieft tot je dit weer bij een professional kan laten doen.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.